Fordon & Transport

Behöver du transport från Sverige till Turkiet?

Är det så att du behöver transport från Sverige till Turkiet? När det gäller transport från sverige till turkiet så kan du vända dig till ELS. De är specialister på att frakta till och från just Turkiet samt även Östeuropa. De har även transporter i Västeuropa och i Asien. Bland de transportlösningar de kan erbjuda har de:

  • Expresstransporter
  • Väggående transporter
  • Intermodala transporter
  • Flygtransporter
  • Införtullningar

Så behöver du en bra logistiklösning från Sverige till Turkiet så kan de hjälpa dig med just detta. De kan skräddarsy en lösning som passar dig och ditt företag.

Smidiga transporter från Sverige till Turkiet

Om det är så att du är i behov av transport från Sverige till Turkiet, så kan ELS hjälpa dig med det. Detta är en av deras kärnkompetenser. De trafikerar detta land dagligen samt att de även har flera kontor i Turkiet. De är även tullcertifierade i Turkiet. Detta transport- och fraktföretag har också flertalet ISO-certifieringar. De har en vision som innebär att de vill erbjuda leveranser som är både enkla och säkra.

När du behöver transportera mellan Sverige och Turkiet

Oavsett om du ska transportera en gång eller flera mellan Sverige och Turkiet så kan det vara värt att satsa på en aktör som är proffs på just detta. ELS har egna bilar och trailers som de åker med till Turkiet, varje dag. Dessutom har de ett turkiskt bolag som är AEO certifierad. Detta innebär att de har företräde när de passerar den turkiska gränsen så att du kan få ditt gods snabbt. Du kan läsa mer om hur det går till genom att besöka deras hemsida.